Glemt passord?

Regler for Starcraft 2

 

Maplist

DreamHack Ohana

DreamHack Daybreak

Akilon Flat

DreamHack Antiga Shipyard

DreamHack Cloud Kingdom

 

Generelt

Kampene spilles 1 vs 1. Det blir spilt gruppespill på fredagen og Single elimination sluttspill på lørdagen. Mer info finner du nedenfor.

For å være med i SC2 compoen må du ha nyeste versjon av spillet og tilgang til Battle.net. Å bruke en cracket versjon er ikke tillat, siden vi spiller kampene over Battle.net.

Alle kamper i gruppespillet vil bli spilt BO1. Alle kampene i sluttspillet vil bli spilt BO3, med unntak av finalen som blir spilt BO5.

Etter kampen skal begge spillerne lagre replay, slik at det ikke blir noen tvil om hvem som vant. Skjer det noe uventet så si fra til motspiller og pause game. Dette er derfor ingen grunn til omstart. Replay legges inn i composystemet på GameCage-sidene og vil automatisk bli knyttet til kampen.

Hvem som lager server og hvilket map som skal spilles avtales med compo-ansvarlig.

Om en spiller ikke møter opp til avsatt kamp, vil han automatisk tape. Faller en av spillerne ut av kampen, vil det bli omkamp ASAP. Ta kontakt med compo-ansvarlig.

Hvis en spiller må pause en kamp på grunn av tekniske problemer, må han informere motstanderen og Game-crew om dette før han pauser. Hvis en kamp er pauset uten noen god grunn, kan kampen ende med tap for han som pauser.

Det er kun fullverdige deltakere på GameCage som kan delta i compoen. Er det en annen deltaker som spiller for den påmeldte, så vil deltakeren automatisk bli disket fra compoen.

Alle spillere må sette sin status til busy når kampene spilles. Dersom det blir oppdaget at dette ikke er gjort, vil spilleren bli diskvalifisert.

Game-Crew er de eneste som skal kunne observere kampene underveis. Det vil bli avtalt på forhånd om Game-Crew skal observere en kamp mens den foregår.

 

Påmelding

Alle deltakere som har betalt for GameCage kan melde seg på SC2. Påmeldingen vil bli åpnet samtidig med den normale påmeldingen til GameCage 2013et.

Når du fyller ut brukernavn/nick, så må du huske å også fylle ut friend code. Eksempel: Hockey.234

På grunn av tidspress og crewmengde, tillater vi å ha maks 32 deltakere på compoen.

I påmeldingen fyller du ut tilleggsinformasjon om blant annet din bruker og hvilken rase du bruker. Rasen du velger her, må du bruke under hele compoen. Du kan velge Random, men da må du bruke Random som rasevalg, og ikke en tilfeldig for hver kamp. Det er ikke tillat å bruke andre raser enn den du har meldt deg på som. Gjentatte forsøk på dette vil føre til diskvalifisering.

 

Seeding

Deltakerne blir seedet i gruppespillet ut i fra hvilken liga de ligger i på Battle.net 1vs1, og poeng i den aktuelle ligaen. Dvs. at en spiller som er i Diamond league vil ha seeding foran en i Platinum league med mer poeng.

I sluttspillet seedes spillerne ut i fra hvilken plassering de fikk i sin gruppe i gruppespillet.

 

Valg av kart

I gruppespillet vil alle kampene i en runde ha samme kart. Kartet vil være valgt tilfeldig fra mappoolet. Samme kart kan ikke bli valgt i flere runder i gruppespillet.

Eksempel: I runde 1 spilles alle kampene på Agita Shipyard, runde 2 på Xel'naga Caverns osv....

I sluttspillet vil alle kartene i kampene de spiller bli valgt tilfeldig fra mappoolen. Samme kart kan ikke spilles i mer enn en kamp.

Eksempel: I semifinalen blir første runde på Metalopolis, andre runde på Cloud Kingdom osv....

 

Gruppespill

Deltakerne vil bli plassert i 4 grupper på 6 spillere hver og fordelt på disse ut ifra seeding. Disse spillerne spiller en kamp mot hverandre, slik at hver spiller får 5 kamper. Seier i en kamp gir deg 1 poeng. Den spilleren med flest poeng etter 3 kamper, får førsteseed i sluttspillet.

Skulle 2 spillere ha like mange poeng etter alle 3 kampene, så vil den gjensidige kampen mot disse spillerne være den tellende faktoren for hvem som har flest poeng.

Skulle 3 eller flere spillere ha like mange poeng etter alle 3 kampene, så vil total poengsum over alle 3 kamper dividert på totalt antall sekunder over alle 3 kampene være den tellende faktoren for hvem som har flest poeng.

 

Sluttspill

Sluttspillet vil bli spilt Single Elimination BO3. Spillerne vil bli seedet ut i fra hvor mange poeng de fikk i gruppespillet. Nr 1 fra hver gruppe spiller mot nr 2 fra en annen gruppe. Nr 1 og 2 fra samme gruppe vil ikke treffe hverandre igjne før Finalen. Alle kamper i sluttspillet spilles som BO3.

 

Finalen

Når compoen er kommet til det stadiet hvor finalen skal spilles, vil de 2 spillerne bli ropt opp og skal møte hos compo crew. Finalen skal spilles på scenen og vil i ettertid bli vist på storskjerm hvis det er mulighet for det. Deltakerne skal bruke sin egen PC under finalen, med mindre annet blir avtalt med GameCrew. Under kampen vil en eller flere fra Game-Crew observere.

 

Cheating/Bug utnytting

All form for cheating er strengt forbudt. Om en blir tatt for cheating vil en bli diskvalifisert fra compoen.
Resultatet av kampen rapporteres i composystemet og til compo-ansvarlig, og dersom det oppstår tvil om hvem som er vinner skal replay vises.


Spørsmål eller klager henvendes til game@gamecage.no

Legal information: 
“StarCraft®: Wings of Liberty™ is the copyrighted product of Blizzard Entertainment, Inc. © 2010 Blizzard Entertainment, Inc. All rights reserved.”