Glemt passord?

Er du sikker på at du vil slette denne nyheten?

Image
 
Skrevet av:
Thomas Kallevik
23.02.2013 - 04:01
Lag må fylles opp

Det er en del lag som er påmeldt på diverse compoer og har vært påmeldt veldig lenge uten å fylles opp. Dette problemet gjelder først og fremst League of Legends, hvor grensen for maks 16 lag allerede er nådd. I den forbindelse er det nå innført en ny regel. Denne regelen sier at dersom man melder på et lag, og dette ikke fylles opp etter 3 dager, så vil lages meldes av igjen. Man vil motta en epost dersom man blir meldt av som følge av denne regelen.

Dette gjøres for å unngå at et lag med f.eks kun 2 av 5 spillere okkuperer en plass, og dermed kanskje hindrer et lag som har 5 spillere som er klare til å bli med. 

Alle lag som er påmeldt nå har vært påmeldt i mer enn 3 dager. For at vi ikke skal melde noen av uten forvarsel, så gir vi muligheten frem til søndag kveld (24. februar) til å fylle opp laget. Alle lag som ikke er fylt opp innen den tid vil bli meldt av.

Dersom du og laget ditt skulle bli meldt av, og fortsatt ønsker å delta i konkurransen, så er det bare å melde seg på igjen så sant det er plass og påmeldingen fortsatt er åpen.